Milyen ételeket kell elkerülni a fogyáshoz?

Az elfogyasztott ételek jelentős hatással lehetnek a súlyára

Egyes élelmiszerek, mint például az alacsony zsírtartalmú joghurt, kókuszolaj, tojás, segít a fogyásban (1 megbízható forrás, 2 megbízható forrás, 3 megbízható forrás). Más élelmiszerek, különösen a feldolgozott, finomított élelmiszerek, lehet, hogy hízni. Itt vannak 11 élelmiszerek, amelyeket el kell kerülni, amikor fogyni próbál. Sült krumpli és burgonya Chips. Az egész burgonya egészséges és kielégítő, de a sült krumpli és a burgonya chips nem. Nagyon magas a kalóriájuk, könnyű túl sokat enni. Megfigyeléses vizsgálatokban a sült krumpli és a burgonya chips fogyasztása súlygyarapodással járt (4 megbízható forrás, 5 megbízható forrás).

Az elfogyasztott ételek jelentős hatással lehetnek a súlyáraEgy tanulmány azt is megállapította, hogy a burgonya chips hozzájárulhat a nagyobb súlygyarapodáshoz adagonként, mint bármely más élelmiszer (5 megbízható forrás). Azenkívül a sült, sült vagy sült burgonya tartalmazhat akrilamidoknak nevezett rákot okozó anyagokat. Ezért a legjobb, ha enni egyszerű főtt burgonyát (6, 7 megbízható forrás). Cukros Italok. A cukor édesített italok, például a szóda, az egyik legegészségtelenebb étel a bolygón. Ezek szorosan kapcsolódnak a súlygyarapodáshoz, és katasztrofális egészségügyi következményekkel járhatnak, ha túlzottan fogyasztják (8 megbízható forrás, 9 megbízható forrás, 10 megbízható forrás, 11 megbízható forrás). Annak ellenére, hogy a cukros italok sok kalóriát tartalmaznak, az agyad nem regisztrálja őket szilárd ételként (12 megbízható forrás). A folyékony cukorral ellátott kalóriák nem teszik teljesnek, ezért nem fog kevesebb ételt fogyasztani ennek kompenzálására. Ehelyett a szokásos bevitel mellett hozzáadod ezeket a kalóriákat.

Ha komolyan gondolja a fogyást, fontolja meg teljesen a cukros italok feladását

Fehér Kenyér. A fehér kenyér nagyon finom, gyakran sok hozzáadott cukrot tartalmaz. Magas glikémiás indexe van, és növelheti a vércukorszintet (13 megbízható forrás). Egy 9267 ember bevonásával végzett vizsgálat megállapította, hogy napi két szelet (120 gramm) fehér kenyér fogyasztása 40% – kal növelte a súlygyarapodás és az elhízás kockázatát (14 megbízható forrás). Szerencsére sok hasznos alternatíva van a rendszeres búzakenyérnek. Az egyik Ezékiel kenyér, amely valószínűleg a legegészségesebb kenyér a piacon. Ne feledje azonban, hogy minden búzakenyér glutént tartalmaz. További lehetőségek közé tartozik az opsi kenyér, a kukoricakenyér és a mandulaliszt kenyér.

Folytatás. A fehér kenyér nagyon finom lisztből készül, és növelheti a vércukorszintet, és túlfogyasztáshoz vezethet. Azonban sok más típusú kenyér is lehet enni. Csokoládé. A csokoládék rendkívül károsak az egészségre. Egy kis csomagban sok hozzáadott cukrot, vajat és finomított lisztet csomagolnak. A csokoládék sok kalóriát és kevés tápanyagot tartalmaznak. A csokoládéval borított közepes méretű csokoládé körülbelül 200-300 kalóriát tartalmazhat, a nagyon nagy rudak pedig még többet tartalmazhatnak (15 megbízható forrás). Sajnos mindenhol megtalálható a csokoládé. Még stratégiailag elhelyezett üzletekben is csábítják a fogyasztókat, hogy impulzív módon vásárolják meg őket.

Ha snacket szeretne, enni egy darab gyümölcsöt vagy egy marék diót.

A csokoládék egészségtelen alapanyagokból, például cukorból, finomított lisztből és hozzáadott olajokból állnak. Magas a kalória, de nem túl kielégítő.  A Legtöbb Gyümölcslevek A szupermarketben található gyümölcslevek többsége nagyon kevés közös az egész gyümölcsökkel. A gyümölcslevek jól feldolgozottak, sok cukrot tartalmaznak. Valójában annyi cukrot és kalóriát tartalmazhatnak, mint a szóda, ha nem több (16 megbízható forrás). Azenkívül a gyümölcslé általában nem tartalmaz rostot, nem igényel rágást. Ez azt jelenti, hogy egy pohár narancslé nem lesz ugyanolyan hatással a teljességre, mint egy narancs, ami rövid idő alatt nagy mennyiségben (17 megbízható forrás) könnyen fogyasztható.

Ha snacket szeretne, enni egy darab gyümölcsöt vagy egy marék diót.Maradj távol a gyümölcslétől, és egyél inkább egész gyümölcsöt. A gyümölcslé sok kalóriát és cukrot tartalmaz, de általában nem tartalmaz rostot. A legjobb, ha ragaszkodik az egész gyümölcshöz. Szerezd meg napi e-mailünket a táplálkozási kérdésekről. Hogy segítsen, hogy a legjobb táplálkozási terv, küldünk szakértő, bizonyítékokon alapuló táplálkozás, fogyás ajánlások. Adja meg e-mail címét Az Ön adatainak védelme fontos számunkra. Bármely információt, amelyet ezen a weboldalon keresztül ad meg nekünk, az EU-n kívüli országokban található szervereken tárolhatunk. Ha nem ért egyet az ilyen elhelyezéssel, ne adja meg az információkat. Sütemények, sütemények és sütemények A sütemények, sütemények és sütemények egészségtelen alapanyagokból, például hozzáadott cukorból és finomított lisztből készülnek.

Tartalmazhatnak mesterséges transzzsírokat is, amelyek nagyon károsak, és számos betegséghez kapcsolódnak (18 megbízható forrás). Sütemények, sütemények, sütemények nem nagyon kielégítő, és akkor valószínű, hogy éhes nagyon gyorsan evés után ezek a magas kalóriatartalmú ételek, alacsony tápanyagtartalommal.

Ha valami édeset szeretne, inkább nyúljon egy darab sötét csokoládéhoz.

A sütemények, sütemények és sütemények gyakran tartalmaznak nagy mennyiségű hozzáadott cukrot, finomított lisztet és néha transzzsírokat. Ezek az élelmiszerek sok kalóriát tartalmaznak, de nem túl kielégítőek. Bizonyos típusú alkohol (különösen a sör) Az alkohol több kalóriát tartalmaz, mint a szénhidrátok és fehérjék, vagy körülbelül 7 kalória grammonként. Az alkoholfogyasztásra és a súlygyarapodásra vonatkozó bizonyítékok azonban nem egyértelműek (19 megbízható forrás). Az alkoholfogyasztás mérsékelten normálisnak tűnik, és valójában a súlygyarapodás csökkenésével jár. Másrészt a túlzott alkoholfogyasztás súlygyarapodással jár (20 megbízható forrás, 21 megbízható forrás).

A fagylalt hihetetlenül finom, de nagyon káros az egészségre. Sok kalóriát tartalmaz, a legtöbb típus pedig sok cukrot tartalmaz. A fagylalt egy kis része időről időre jó, de a probléma az, hogy nagyon könnyű hatalmas mennyiséget fogyasztani egy ülésen. Fontolja meg, hogy a saját fagylalt segítségével kevesebb cukrot, egészségesebb összetevőket, mint például a teljes zsírtartalmú joghurt, gyümölcs. Is, öntsön magának egy kis részét, majd tegye el a fagylaltot, hogy ne a végén eszik túl sokat. Folytatá. A boltban vásárolt fagylalt sok cukrot tartalmaz, a házi készítésű fagylalt pedig a legjobb alternatíva. Ne felejtse el nyomon követni az adagokat, mivel nagyon könnyű túl sok fagylaltot enni. A Pizza nagyon népszerű gyorsétterem. A kereskedelmi pizza azonban nagyon káros lehet az egészségre.

Rendkívül magas a kalóriájuk, és gyakran egészségtelen összetevőket tartalmaznak, mint például a nagyon finomított liszt és a feldolgozott hús. Ha egy szelet pizzát szeretne élvezni, próbálja meg otthon szakácsolni az egészségesebb összetevőkből. A házi pizza szósz is egészségesebb, mivel a szupermarketek fajtái sok cukrot tartalmazhatnak. Egy másik lehetőség egy pizzéria keresése, ahol egészségesebb pizzát készítenek. A kereskedelmi pizza gyakran nagyon finomított és feldolgozott alapanyagokból készül. Az egészségesebb összetevőkkel rendelkező házi pizza sokkal jobb lehetőség. A kávé számos biológiailag aktív anyagot tartalmaz, ami a legfontosabb-koffein.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/sklepkli/domains/kimkins.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326